KELLOSALO

Monialayritys

Auton ulkopesut

Kaikki pesut ovat räätälöitävissä asiakkaan toiveen mukaan. 

Auton sisäpesut

Voimme tehdä täysfiksauksen autolle tai pestä pelkät penkit painepesulla.

Puhdistusmenetelmät joita käytämme

Raudanpoisto

Raudanpoistolla tarkoitetaan työvaihetta, jossa auton maalipinnalta poistetaan siihen uponneita teräviä rautahiukkasia. Suurimmaksi osaksi nämä rautahiukkaset ovat peräisin ajoneuvojen jarruista - jokainen jarrutus pöläyttää ilmoille pienen rautapilven. Nämä metallipartikkelit tuntuvat maalipinnoilla karkeutena ja erityisesti vanteissa ne näkyvät mustina hapettumina. Mikäli tavalliset pesuaineet eivät tehoa vanteiden mustiin tahroihin, ne ovat mitä todennäköisimmin rautaa. Metallipartikkeleita ei saa poistettua tavallisilla pesuaineilla.

Pienpoisto

Cartecin Tar Remover poistaa nopeasti sekä turvallisesti asfaltin, suolan, pien sekä liiman jämät auton maalipinnasta. Tehokas koostumus liuottaa myös tervan sekä bitumin roiskeet. Tepsii myös pihkaan!

Esipesuaine

Cartec Twister Comfort on pinttyneeseen likaan kehitetty esipesuaine. Aine on valmistettu tehokkaaseen liikenne filmin-, rasvan- ja pinttyneen lian poistamiseen. Tehokas myös alustan, rungon, ym pesuun.

Splash Shampoo

Splash shampoo on vahva tiiviste, hyvin vaahtoava shampoon ja vahan yhdistelmä. Aine tekee vettähylkivän pinnan mikä nopeuttaa auton kuivaamista pesun jälkeen, myös mahdollistaa sen ettei autoa ole välttämätön kuivata. Ominaisuuksiensa ansiosta Splash shampoo nopeuttaa ajoneuvon pesua huomattavasti.

Nahkapenkit

Leather Cream puhdistaa, ravitsee sekä suojaa nahkaisia istuimia sekä auton osia. Tuote palauttaa nahan alkuperäisen ulkonäön ja joustavuuden.

Otsonointi

Hajujen poistoon käytän myös otsonointi laitetta joka neutraloi pahaa hajua aiheuttavat molekyylit sekä ilmasta, että suoraan hajun lähteeltä joutuessaan kosketuksiin niiden kanssa. Otsoni siis tuhoaa kaiken orgaanisen, kuten homeen, bakteerien yms. tuottamat hajut.

Sisätilat

Cartecin tuotteista käytämme sisätiloissa mm. interior cleaneria, dash freshiä ja glass cleaneriä ikkunoiden puhdistamiseen. Näillä puhdistuvat sitkeämmätkin liat!

Tekstiilit

Cartecin interior cleaner käy myös tekstiileille mainiosti. Penkkien painepesuissa käytämme siihen tarkoitettuja pesuaineita, mm Kärcherin ja Pinelinen tuotteita.

Vahat

Cartecin Perfect Polish on ainutlaatuinen puhdistajan ja vahan yhdistelmä. Puhdistaa, kiillottaa ja vahaa yhdellä käsittelykerralla. Palauttaa maalipinnan kiillon ja poistaa naarmuja.

Ajovaloumpioiden hionta

Saamme kulahtaneista ajovaloista uudenveroiset hiomalla ja hartsittamalla!